Shop By Collections

CHANTELLE

Designed to last,
perfect for every shape

View Collection

PASSIONATA

Passionate women with a mischievous attitude
and a vibrant body.

View Collection

FEMILET

Combining modern design with soft fabrics for unrivaled comfort,Β Femilet focuses on quality with a true sense of simplicity.

View Collection

#lovecasaintimates

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Gloomy days like this month enak banget kalau pakai @casaintimates buat dailywear, why? Bahannya adem banget & nggak gerah, ini yg aku sampe sekarang suka review di story, paded bralette & full brief all in nude, available banyakkk banget warnanya πŸ‘†πŸ» #casaintimates

@Valenamijo
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

beauty begins underneath -@casaintimates.
.
no cap this brand is legit my fav ! their seamless underwear , dear Lord, have the best quality and comfort! one size for all - yes from XS to XL. i’ll share more details on Reels by tmr!.
paling suka camisole paddingnya , rapih, bahannya super stretchy adem , and well talking abt colours and patterns , hello gorg!.
pick which photo is your fav, comment down below, and i’ll do a random giveaway for 3 winners 🀎

@natashadap
natasha surya
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Terus pas dipake tuh bisa nempel di kulit as if it's my own skin feels like second skin @casaintimates.

rapi banget di pakenya dan ga berkerut samsek

@Vilisu
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Celana dalem teteuppp masi favorite sampe skrg, justru kenal chantelle tuh gara gara ini duluan. One size for all !!! And kalau beli 6 pc harganya potongan banget!!! Dan ini di @casaintimates normally ada stocknya

Kiki siantar
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

emang chantelle ini pakaian dalam terbaik & terenak yang pernah aku pakai! Bahannya lembut di kulit, seamless , dan very stretch. Dipakai utk sehari2 nyaman banget!!! Must try!Β 

@dianahalim
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Stay at home with my fav Chantelle@casaintimates. Been using this brand for a couple of years and i’m giving them the shout out they deserve cause it’s one of my fav to date + yes i held my breath in this pic πŸ€£πŸ“Έ@krisnasiantarMaaf aku repost td ga pake filter warnanya belang 🀣

@cindykarmoko
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Seriously ini semua kita harus tau dan punya !Terutama yang hamil dan cesar!!! My saviour , gila gila gila se excited itu…YES masuk ke MUST SHARE list aku! Seriously panties nya sooo worth it!!

@elizabethzenifer
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Good times & tan lines β˜€οΈwearing my fav Chantelle padded bralete from@casaintimates, i think it’s the most comfortable bralete that I have. The fabric is very soft and stretchy.. it’s even more comfortable than my breastfeeding bra actually πŸ˜…

@lilystephanie